Més premis i reconeixements per EcoRegió

Pràcticament des de seu inici el 2007 , el seu fundador de Regionalwert, Christian Hiss té el ashokareconeixement com emprenedor social per Ashoka 2009, i com emprenedor de l’any a Alemania el 2011.

EcoRegió a Catalunya ha estat sel·leccionat

  • Entre els 3 millors Projectes innovadors amb potencial per crear ocupació en l’economia verda upsociald’entre 198 projectes internacionals (iniciativa SIC) , i el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya,  Smart Rural i AGDA.

I amb l’impuls de DynamisLab, l’Ecoregió ha obtingut:

  • Accès a l’acceleradora de StartUp d’alt impacte social Ship2B,  i al fons delogo cofinançament dotat amb 1M€ i que es va presentar al Forum Impact
  • Sel·leccionat com el millor projecte del Forum d’inversió Keiretsu Forum ECOSÍ 2015
  • Ser un Teaching Case per avaluar la formació que requereix el projecte per implantar-ho amb èxit, dins programa europeu SEFORIS,  d’emprenedoria social innovadora.
  • I el 2015, Ashoka ha triat EcoRegió entre els 12 projectes que millors projectes per crear ocupació a Espanya, Itàlia, Portugal i Grècia.

Tots aquests reconeixements ens animen a impulsar-ho a molta força. I per això DynamisLab ha fundat EcoRegió, SL  per impulsa la seva implantació Global i primer a Catalunya, ja que també s’està implantant a Màlaga-Granada i Madrid

macaya-e1429525311728-845x321