Fantàstica 1a Jornada de Networking de la MicroEcoRegió Ter Gavarres

El celler Eccocivi de Sant Martí Vell ha acollit la 1a Jornada de Networking del territori Ter-Gavarres. La trobada va comptar amb la presència de productors i elaboradors agroalimentaris, allotjaments rurals i restaurants del Ter-Gavarres, així com altres agents del territori, amb l’objectiu d’afavorir el coneixement mutu, crear noves oportunitats i treballar plegats per fer créixer el nostre territori.

La intenció de trobades com aquesta és crear sinergies entre els diferents establiments i els ajuntaments del Ter-Gavarres per fomentar el consum de productes de proximitat, fer passes endavant cap a les produccions ecològiques i dinamitzar un turisme sostenible, actiu culturalment, sensible a les descobertes de natura, respectuós amb el medi i amb ganes de conèixer el ric patrimoni cultural i humà que amaga el Ter-Gavarres.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà va sol·licitar la subvenció en el marc dels Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic a la Diputació de Girona, que hi ha respost favorablement amb l’aportació de 15.000 euros per tirar endavant un projecte de MicroEcoRegió al Ter-Gavarres.

Per aquest motiu, va participar a la trobada Oriol Costa, Director d’EcoRegió i President de Dynamislab, que va presentar la MicroEcoRegió Ter-Gavarres, amb l’objectiu de treballar la sobirania alimentària i ecològica.

Els alcaldes de Sant Martí Vell i Celrà van agrair als assistents la seva presència i, especialment, l’acollida dispensada per part del celler Eccocivi.

Event  facebook>>

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari