El proper 26 de maig a l’Ajuntament de Montornès, es va presentar EcoRegió Catalunya, fent networking amb productors, inversors i agents socials, amb la participació de:

  • José A. Montero, alcalde,
  • Jordi Delgado, regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social i responsable d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç
  • Oriol Costa Lechuga, President de Dynamislab i Director d’EcoRegió

A continuació teniu el programa i la presentació de l’Alcalde de Montornès:

EcoRegió MontornesEns plau convidar-vos a la presentació del Projecte Productes del Castell i EcoRegió de

Montornès que durem a terme el proper 26 de maig.

Com sabeu, des d’aquest mateix curs, hem iniciat la Formació Professional en Gastronomia i Hoteleria a la Masia El Molí i l’Institut Marta Mata. Les noves instal·lacions situen Montornès com a centre públic de referència al Vallès Oriental i a les comarques veïnes en aquest àmbit formatiu. Aquesta aposta del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament de Montornès cobreix una necessitat llargament demanada pel sector restaurador de la zona.

Volem posar en valor el patrimoni natural i cultural de Montornès, i vincular l’agricultura i la gastronomia del nostre entorn. A partir d’aquest curs la gastronomia pren un paper molt important a Montornès i volem impulsar un espai de treball per promoure els productes locals. Pensem que la nova Escola d’Hosteleria ens pot ajudar en aquest desafiament.

Es tracta d’impulsar una xarxa local, que permeti apropar els productes que es produeixen a Montornès als veïns i veïnes del poble, volem identificar-los i a la vegada, trobar noves oportunitats econòmiques per a persones aturades i emprenedores.

Volem fer aquest camí plegats i escoltar les vostres propostes, de manera que la sessió del dia 26 esdevingui també un fòrum de participació en el marc del procés de redacció del Pla d’Acció Municipal que s’està desenvolupant. Dissenyarem junts una estratègia per crear valor des de la terra, els productors, els comercialitzadors, restauradors i transformadors en què tots hi guanyem.

Us esperem el dia 26 a les 16h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Rebeu una cordial salutació,

José A. Montero Domínguez

Alcalde

Montornès del Vallès, 16 de maig de 2016