Construint la sobirania alimentària

Els tallers de formació de dinamitzadors de l‘Economia Sostenible de Dynamislab ens aporten molta energia.

Els dies 6 i 7 de setembre vam aprofundir en les eines per dinamitzar comunitats, des del networking persona a persona, fins a la creació de comunitats econòmiques, com EcoRegió.

La participació de 3 tècnics de l’Ajuntament de Navàs, que han impulsat el primer tècnic de sobirania alimentària a Catalunya, va ser molt estimulant:

  • Uriel Montesinos Moreno, tècnic de promoció econòmica.
  • Jordi Almiñana Domènech, tècnic de sobirania alimentària i energètica.
  • Joan Fernandez Tarrés, Regidor de Promoció Econòmica.

Els esperem a la presentació que ens faran el proper dia 4 d’octubre a l’EcoRegió TerGavarres

Ens va acompanyar també Ebrima S. Dem, màster en sostenibilitat, interessat en desenvolupar EcoRegió a nivell internacional. A Gàmbia ha impulsat una app per facilitar la venda d’excedents de petits productors rurals a la ciutat.

Lourdes Mora, que des de l’experiència en banca i de la direcció de l’Obra Social,  els darrers anys, s’ha implicat a nivell personal i familiar en la transformació cap a l’economia social, l’alimentació ecològica i en la recuperació de la sobirania de les persones.

Gerard Otín i en Carles d’Adab1ts, 2 informàtic també interessats des dels processos informàtics per l’economia associativa a l’agricultura ecològica com els mercats virtuals www.saviae.com

 

El proper 20 de setembre presentarem el màster en transformació social, amb en Daniel Turon que també ens va acompanyar.

Continuem dynamitzant a les xarxes socials!

#EcoRegió

DynamisLAB Manual Triformació Social

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari